Nieuwsbrief Manege Groenesteyn     Juli 2016

---

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur! In deze nieuwsbrief vind je informatie over de vakantie en t-shirts, blikken we terug op de activiteiten die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden en blikken we vooruit op het nieuwe seizoen. 

---

Zomervakantie:

Tijdens de zomervakantie zal de manege zes weken gesloten zijn. De laatste lessen vinden plaats op zaterdag 9 juli en vanaf zondag 10 juli is de manege dus gesloten. Tijdens de vakantie vinden er drie ponykampen plaats. Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor kamp 2, van 18 t/m 22 juli, de andere kampen zitten helemaal vol!

In de weken tussen de kampen mogen de pony’s uitrusten van het harde werken in het weiland. Aangezien we graag willen dat de pony’s van hun rust kunnen genieten en vanwege de veiligheid is het niet toegestaan het weiland te betreden. Vanaf maandag 22 augustus is de manege weer open en zien we jullie graag weer in de oorspronkelijke lessen.

Mocht het door bijvoorbeeld roosterwijzigingen niet meer mogelijk zijn om na de vakantie in je oorspronkelijke les te blijven rijden, horen wij dit graag ruim van te voren. In de eerste twee weken na de zomervakantie zullen wij dan bezig gaan met de eventuele wijzigingen, zodat de lesindeling zo snel mogelijk weer passend is. 

---

T-shirts

Wil je deze zomer, bijvoorbeeld tijdens het ponykamp, je eigen Groenesteyn polo dragen? Deze donkerblauwe polo’s zijn te bestellen in de maten 128, 140, 146, 158, 164, S, M, L, of XL. Bestellen kan door je naam en maat door te geven bij het boek, je ontvangt het t-shirt dan binnen 14 dagen op de manege. Ook is het mogelijk om de t-shirts van de voren te passen met één van de proef modellen! 

---

Recente Activiteiten

We hebben de afgelopen maanden genoten van een aantal heerlijke bosritten, ook al werkte het weer helaas niet altijd mee. Daarnaast konden ruiters onder andere deelnemen aan springlessen, dressuurwedstrijden, of ponyhuren, en hebben veel ruiters en ouders de afgelopen periode hun theorie diploma A of B behaald.

Na het succes van vorig jaar vond dit jaar wederom het Moederdag rijden plaats. Zowel moeders met als zonder rij-ervaring deden mee aan de middag. Een aantal moeders heeft hun angst om op het paard te zitten overwonnen in de lessen, en de moeders met ervaring reden samen met hun dochter een pas de deux proef.

Ook zijn alle koppels op de foto geweest bij onze fotograaf, en werd de middag afgesloten met een spannende estafette race. De estafette is gewonnen door Tessa en Tanja, en de pas de deux werd gewonnen door Floor en Liesbeth. 

Tijdens Pinksteren werd het Pinksterweekend georganiseerd voor de jeugd vanaf 13 jaar. De ruiters hebben onder andere genoten van een bosrit, springles, barbecue en een heleboel gezelligheid, waarbij de ruiters in de kantine bleven slapen. 

---

Agenda

Ook na de vakantie zullen er weer activiteiten worden georganiseerd. De volgende activiteiten staan tot nu toe op de agenda:

• 18 september Bosrit voor gevorderden

• 25 september Theorieles voor kinderen en ouders: Diploma A + B.

Wij hopen jullie met deze nieuwsbrief voldoende te hebben geïnformeerd, de volgende nieuwsbrief verschijnt begin oktober! Vragen of opmerkingen? Spreek ons gerust aan!