Extra bericht nieuwe instructrices

Deze nieuwsbrief ontvangen jullie omdat er per 1 mei e.e.a. gaat veranderen binnen ons team van instructrices.

Bedankt Patricia & Eveline

Per 1 mei zullen wij afscheid nemen van Eveline Wouters. Eveline heeft 7 maanden full time op de manege gewerkt, maar wil nu meer voor zichzelf werken binnen de paardensport. 

Ook nemen wij op 1 mei afscheid van Patricia als bedrijfsleidster. Gelukkig hoeven wij niet helemaal afscheid te nemen van Patricia, want zij zal tot aan de zomervakantie de groepslessen op maandag, dinsdag en woensdag van Eveline overnemen!

Wij willen Patricia en Eveline allebei erg bedanken voor alles, en wensen hen veel succes toe in hun verdere paarden carrière. 

---

Welkom Sharah en Anne

Ons team zal worden versterkt door Sharah en Anne. Zij zullen eerst voornamelijk privélessen geven, maar na de vakantie zullen jullie meer van het zien. Zij stellen zich hieronder graag alvast aan jullie voor:

Sharah:
Sommige van jullie hebben mij vast wel eens gezien op de manege, in de les of op wedstrijden. Voor anderen ben ik helemaal nieuw. Daarom zal ik mij even voorstellen. Ik ben Sharah Wisman, geboren en getogen in Maastricht. Voor mijn studie ben in naar Utrecht gekomen en ik woon hier al weer ruim 12 jaar. Al vanaf dat ik klein was ben ik met paarden bezig geweest. Toen ik 5 was mocht ik beginnen met rijden op een manege bij ons in de buurt. Ik heb veel geleerd van alles wat bij het paardrijden komt kijken (o.a. verzorging, voeding, fysio, longeren en lessen). Na mijn studie ben ik bij Manege Groenesteyn terecht gekomen om hier 1x per week in de lessen te rijden. Ondertussen heb ik nu mijn eigen paard, Papillon komt ook van manege Groenesteyn. Omdat ik het erg leuk vind om naast mijn reguliere werk bezig te zijn met paarden en mensen heb ik er voor gekozen om te gaan starten met de opleiding tot manege instructeur. Ik denk dat het belangrijk is om kennis en kunde betreft paarden over te brengen op anderen zodat iedereen die dat wilt met zoveel plezier als ik bezig kan zijn met deze mooie dieren. Ik kijk er dan ook erg naar uit om bij manege Groenesteyn les te mogen geven!

Anne:
Mijn naam is Anne, ik ben 33 jaar en geef al 15 jaar met veel plezier en enthousiasme paardrijlessen. Ik heb de paardensport opleiding in Deurne gedaan, in mijn tijd was dit de enige echte paardensport opleiding van Nederland. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en heb na het bepalen van mijn internationale (instructeur) diploma jarenlang met heel veel plezier kinderen en volwassen lesgegeven. Daarnaast heb ik mijn eigen dressuurstal gehad waar ik meerdere paarden van groen t/m Lichte Tour niveau heb opgeleid en uitgebracht op wedstrijden. De ervaring die ik in deze jaren heb opgedaan wil ik graag met jullie delen, ik hoop dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt en jullie veel plezier zullen beleven tijdens mijn lessen. 

---

Wij hopen jullie met deze nieuwsbrief voldoende te hebben geïnformeerd, de volgende nieuwsbrief verschijnt begin juli! Vragen of opmerkingen? Spreek ons gerust aan!