Extra Nieuwsbrief Manege Groenesteyn     Corona Update

---

N.a.v. de laatste berichten geven wij natuurlijk ook gevolg aan de oproep van het RIVM om alle sportclubs te sluiten. Met deze reden moeten wij helaas mededelen dat ALLE LESSEN TOT EN MET 6 APRIL ZIJN AFGELAST. De manege en de kantine zijn GESLOTEN voor publiek. 

---

Deze maatregel geldt niet alleen voor de normale lessen, maar ook voor de prive lessen en evenementen. Helaas valt hier ook de FNRS wedstrijd van 5 april onder. Wanneer er meer duidelijkheid is over de maatregelen na 6 april zullen we een nieuwe datum prikken voor deze evenementen. Je inschrijving blijft gewoon staan, daar hoef je niets voor te doen.

---

Na 6 april hopen wij alle bezigheden weer op te kunnen pakken volgens het reguliere rooster, maar natuurlijk zijn de maatregelen van de overheid hierin leidend. We houden jullie op de hoogte en hopen jullie snel in goede gezondheid terug te zien.

---
---

Voor vragen kunnen jullie mailen naar manegegroenesteyn@hotmail.nl

Wij hopen jullie met deze nieuwsbrief voldoende te hebben ge├»nformeerd, de volgende nieuwsbrief verschijnt begin april! Vragen of opmerkingen? Spreek ons gerust aan!