Extra Nieuwsbrief Manege Groenesteyn     Corona Update

---

Zoals iedereen gisteren heeft meegekregen bevinden wij ons momenteel in een lockdown. Dit heeft invloed op iedereen, dus ook op onze manege. Onze paarden en pony’s zijn topsporters, dus we moeten ze zoveel mogelijk in beweging houden. De volgende regels hierover zijn nu duidelijk, en over andere onzekerheden informeren wij jullie zodra er duidelijkheid van de FNRS.

 

1. De groepslessen voor volwassenen gaan NIET door. 

 

2. Privelessen voor volwassenen kunnen met maximaal 2 ruiters per les. Wil je een afspraak maken? Stuur dan een mailtje naar Manegegroenesteyn@hotmail.nl

 

3. De groepslessen voor kinderen tot 17 jaar gaan gewoon door.

 

4. Kinderen zoveel mogelijk alleen naar de manege laten komen. Er is genoeg hulp met op- en afzadelen. 

---

Helaas zullen we ook de winterkampen moeten verplaatsen. Alle evenementen die lijken op vermaak zijn verboden, en helaas vallen ook onze kampen hieronder. Er wordt z.s.m. een nieuwe datum gezocht. Je inschrijving blijft gewoon staan!

---

Deze maatregelen zullen duren tot 19 januari. Er zijn nog kleine onzekerheden waar de FNRS nog mee in onderhandeling is, zodra hier zekerheid over is worden jullie hierover geïnformeerd. 

---
---

Voor vragen kunnen jullie mailen naar manegegroenesteyn@hotmail.nl

Wij hopen jullie met deze nieuwsbrief voldoende te hebben geïnformeerd, de volgende nieuwsbrief verschijnt begin april! Vragen of opmerkingen? Spreek ons gerust aan!