Extra Nieuwsbrief Manege Groenesteyn     UPDATE

17 december 2020

---

Vanwege de corona-maatregelen hebben we goed nieuws en slecht nieuws!

 

Het slechte nieuws is dat wij helaas genoodzaakt zijn de lessen die gepland stonden via de inschrijflijsten voor de kerstvakantie te annuleren. De inschrijving hiervoor is niet meer geldig.

 

Het goede nieuws is dat alle reguliere lessen voor kinderen tot en met 17 jaar in de kerst vakantie gewoon doorgaan met uitzondering van de volgende data waar de manege gesloten is:

24, 25, 26 en 31 december en 1 januari.

 

Ook is er meer gelegenheid voor alle leeftijden om priv├ę lessen te volgen in de kerstvakantie en daarna. Deze zijn te boeken via het mailadres manegegroenesteyn@hotmail.nl. Wees er vlug bij, want zoals jullie weten is onze agenda snel vol!

---

Ponykamp

 

Zoals jullie al hebben vernomen gaan onze ponykampen niet door in de kerstvakantie. Omdat wij hier heel erg verdrietig om zijn gaan we z.s.m. op zoek naar een nieuwe datum voor deze twee kampen. Je inschrijving (en eventueel reeds betaalde inschrijfgeld) blijft gewoon staan. Kun je op de nieuwe datum niet als deze bekend is? Neem dan contact op met activiteiten.groenesteyn@hotmail.com

---

Ponyhuren

 

Ook ponyhuren gaat helaas niet door. Ook hier kunnen we de maatregelen van het RIVM niet handhaven en zijn wij genoodzaakt dit evenement te annuleren. Je inschrijving hiervoor gaat ook niet door naar een andere datum. Daar komen dan weer nieuwe lijsten voor het hangen. Heb je al betaald? Neem dan even contact op met Marc op 0651303676.

---

We zijn blij dat we toch op kleine schaal door kunnen met onze lessen. Onze paarden zijn immers topatleten en die moeten we in vorm houden! We hopen daarom op jullie begrip en flexibiliteit in deze moeilijke tijden.

 

Voor nu fijne kerstdagen en een hopelijk sportiever 2021!!

 

 

---

Houd de website en nieuwsbrieven betreffende de updates goed in de gaten! Heb je daarna nog vragen? Dan kun je ons bereiken via manegegroenesteyn@hotmail.nl, 030-2719675 of via WhatsApp op 06-51303676.

 

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel!

Team Groenesteyn

Wij hopen jullie met deze nieuwsbrief voldoende te hebben ge├»nformeerd, de volgende nieuwsbrief verschijnt begin april! Vragen of opmerkingen? Spreek ons gerust aan!