Manege Groenesteyn is voor iedereen en van iedereen. We zijn een echt familiebedrijf dat al ruim 40 jaar is gevestigd op de Biltsestraatweg 90 in Utrecht (net voorbij de Berekuil). De manege telt ruim 30 manege pony’s en paarden. Zowel kinderen als volwassenen, met en zonder rij ervaring kunnen bij ons komen lessen. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

GROENESTEYN NIEUWS:

STUDENTEN ACTIE
Manege Groenesteyn heet alle nieuwe studenten welkom in de stad Utrecht! Ben je op zoek naar een leuke, ontspannende sport voor naast je studie? Kom paardrijden op nog geen 10 minuten fietsen van de binnenstad! Maandag avond, studenten avond: Maak een afspraak voor een proefles op een maandag in september en ontvang €5,- korting! Er zijn groepen voor gevorderden, half gevorderden en beginners. Nog helemaal geen ervaring? Geen probleem! In ongeveer drie privélessen leer je de basis van het paardrijden, waarna je kan instromen in een groepsles. Voor studenten geldt ons speciale tarief van €165,- euro per 10-rittenkaart!

Nieuwsbrief!
Ieder kwartaal zal er een nieuwsbrief verschijnen om jullie op de hoogte te brengen van alle activiteiten op en rond de manege. Wil je deze nieuwsbrief online ontvangen per e-mail? Meld je dan nu aan in het rechter menu, de eerstvolgende nieuwsbrief zal begin juli worden verstuurd! De link naar reeds verzonden nieuwsbrieven vind je hieronder:
Nieuwsbrief Januari 2015
Nieuwsbrief April 2015
Nieuwsbrief Juli 2015