Skip to main content
Deze maand is ons nieuwe online systeem ingegaan. Als het goed is kunnen jullie inmiddels inloggen op de Ruiter App. Met het nieuwe systeem komt nu ook het nieuwe betalingssysteem. Hieronder wat belangrijke punten:
1. De lessen die je nog op je oude 10 ritten kaart had worden uitgereden in januari. PER FEBRUARI GAAT IEDEREEN OVER NAAR HET ABONNEMENT. Het kan dus zijn dat je een gedeeltelijk abonnement betaalt deze maand door deze overlap, of dat je een creditfactuur krijgt aan het begin van februari. Dit gaat vanzelf!
2. Alle abonnementen krijgen ENKEL DE MAAND JANUARI een factuur via de mail die handmatig betaald dient te worden. Dit i.vm. ons bankrekening nummer wat nog niet klaar is voor het incasso.
Voor vragen zijn we vandaag bereikbaar via 030-2719675 of info@manegegroenesteyn.nl