Skip to main content

Kinderfeestjes

Bij Manege Groenesteyn kunnen kinderen samen met vriendjes en vriendinnetjes hun verjaardag vieren. Het is een leuke invulling voor een kinderfeestje en een goede manier om kennis te maken met paardrijden.

Feestje worden gegeven vanaf minimaal zes kinderen met de leeftijd vanaf 5 jaar met een minimum van 6 kinderen en een maximum van 12 kinderen.

 

Diverse mogelijkheden

Voor de invulling van het kinderfeestje zijn er diverse mogelijkheden. Over het algemeen ziet een feestje er als volgt uit:

  • De kinderen krijgen een rondleiding en uitleg op de manege,
  • Daarna wordt er een rit onder begeleiding gemaakt, bij mooi weer door het park en bij slecht weer binnen.
  • Ieder kind krijgt hierbij een eigen pony om op te rijden met een persoonlijke begeleider,
  • Het hele feestje wordt onder deskundige begeleiding van onze medewerkers uitgevoerd,
  • De jarige kan eventueel vooraf of na afloop zijn/haar cadeautjes uitpakken,
  • Na het rijden kunnen de kinderen, in overleg, frietjes met komkommer, limonade en een snack blijven eten.

Wij adviseren om makkelijk zittende kleding en (regen)laarzen te dragen. De kinderen krijgen een cap te leen op de manege.

Prijzen & Tijden

De kinderfeestjes worden alleen georganiseerd op zaterdag middag. Iedere zaterdag zijn er twee feestjes, aan het einde van de middag. Dit omdat wij om deze tijden de beschikking hebben over de binnenbak, mocht het slecht weer zijn. Op andere dagen is het dus niet mogelijk om een feestje te vieren, wees er daarom snel bij want vol is vol!

Afhankelijk van de invulling, duurt een feestje ongeveer 2,5 uur.

De kosten voor een feestje bedragen €20,- per kind exclusief eten en €24,50 per kind inclusief eten. Voor €1,- extra per kind kunt u ervoor kiezen een raket ijsje als toetje te nemen.

Uitnodigingen
Het is ook mogelijk om uitnodigingen van de manege te ontvangen. Wij kunnen u een pakketje uitnodigingen sturen die u vervolgens kunt uitdelen, de kosten voor dit pakketje bedragen €4,50.

Wil jij ook een kinderfeestje?

Neem voor meer informatie en beschikbare data contact met ons op via onderstaand formulier:

Aanvragen kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Dit is waarvoor wij het doen!

Superleuk kinderfeestje gehad vandaag. Alles was top verzorgd. Kids kregen een rondleiding langs de stallen. Er werd uitgebreid verteld over de karakters van de paarden die aanwezig waren en de kids kregen alle ruimte om vragen te stellen. De jarige mocht op het grootste paard van de manege, Ellie rijden.

Chantal Bosch

Hele leuke manege, het is er gezellig en er zijn goed verzorgde pony's en aardige medewerkers. Er komen af en toe nieuwe pony's en paarden bij. Verder zijn er leuke groeps- en privélessen die je kan volgen. We hebben in totaal 36 stallen en een binnen- en buitenbak. Niet erg groot, wel heel erg gezellig!

Meinke Mekkes

Leuke manege waar mijn dochter sinds kort rijd met leuke leraressen...

Josien

Mooie open manage met fijne goed verzorgde pony's en paarden. Erg vriendelijke en behulpzame staf. Flexibel. Voor zowel beginners als mensen met ervaring kun je hier prive- en/of groepslessen krijgen. Zelfs op zondag!

Frans Stekelenburg

Leuke pony's, vriendelijke medewerkers, wij voelen ons daar helemaal thuis. Gezellige ponykampen! Van onze krijgen ze een dikke 10

Jessica van Garderen

Mooie manege, vriendelijke medewerkers! Persoonlijke sfeer, leuk voor kinderen! Leuk ook voor ouders, prima 'kantine' om te kunnen kijken en anders even iets luxer wachten bij de buurman Loft 88

Margreet Balemans

Een fantastische, leuke manege met gezellige en open mensen. Een middagje meerijden in de groepsles was geen probleem. Iedereen was gezellig en leuk in de omgang. Topmiddag gehad!

Lieke ten Hoedt

Zeer mooie en nette manege. Zeer vriendelijke mensen die les geven en is zeer leuk voor kinderen.

Dennis Waasdorp

Super fijne manege, goed verzorgde paarden, vriendelijk personeel en goede privé lessen.

Sonja van Dijk

Nieuws

Nieuws
22 augustus 2023

Belangrijke data & inschrijflijsten

We hebben weer veel leuke dingen op de planning! Schrijf de volgende data vast in je agenda: 23 juni Springwedstrijd (Voorlopige startlijst KLIK HIER) Ponykamp 1 15 juli - 19…
Platform
4 januari 2023

BELANGRIJK BERICHT

Deze maand is ons nieuwe online systeem ingegaan. Als het goed is kunnen jullie inmiddels inloggen op de Ruiter App. Met het nieuwe systeem komt nu ook het nieuwe betalingssysteem.…
Platform
7 december 2022

LET OP! Update Nieuw Systeem Ruiter App!!

Vanaf nu kun je je eigen Ruiter-App downloaden en heb je alle gegevens van jou en de manege in eigen hand. Iedereen die een lesovereenkomst heeft ingevuld kan de app downloaden en zich…
DressuurEvenementPas de DeuxPonykamp
6 december 2022

Evenementen

De DEFINIEVE startlijst voor de dressuurwedstrijd aankomende zondag 26 maart kun je vinden via DEZE LINK. Er zijn geen wijzigingen meer. Proeven voor de wedstrijd kun je HIER vinden. Voor de wedstrijd is…

Lessen

Prive Lessen
Spring Lessen
Abonnementen

Activiteiten

Dressuur
Pas de Deux
Ponykamp

Kinderfeestjes

Een ware belevenis!

Paarden & Pony’s

Onze bonte kudde