Nieuwsbrief Manege Groenesteyn    Juli 2017

---

Deze week vinden alweer de laatste lessen voor de zomervakantie plaats! Via deze nieuwsbrief willen wij jullie allemaal alvast een hele fijne vakantie wensen en zien jullie wat er na de vakantie op de agenda staat. 

---

Nieuwe gezichten

Jullie hebben de paarden wellicht al zien staan; afgelopen maand zijn Ilse en haar zoon Dilano met hun paard en pony Ruby en Zoë naar de manege gekomen. Ilse komt ons team van instructrices versterken en zal na de zomer verschillende groeps- en privélessen gaan geven. Pony Zoë mag ook meedoen in de manege lessen! Ilse heeft veel ervaring met het geven van lessen, en heeft veel zin om haar kennis en ervaring met jullie te delen in de lessen. Naast Ilse zal ook Louisa ons team komen versterken na de zomer. Louisa is zelf begonnen met rijden op Manege Groenesteyn en komt na de zomer weer bij ons terug. 

---

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zal de manege zes weken gesloten zijn. De laatste lessen vinden plaats op zaterdag 8 juli en vanaf zondag 9 juli is de manege dus gesloten. Tijdens de vakantie vinden er drie ponykampen plaats. In de weken tussen de kampen mogen de pony’s uitrusten van het harde werken in het weiland. Aangezien we graag willen dat de pony’s van hun rust kunnen genieten en vanwege de veiligheid is het niet toegestaan het weiland te betreden. Vanaf maandag 21 augustus is de manege weer open en zien we jullie graag weer in de oorspronkelijke lessen.

Mocht het door bijvoorbeeld roosterwijzigingen niet meer mogelijk zijn om na de vakantie in je oorspronkelijke les te blijven rijden, horen wij dit graag ruim van te voren. In de eerste twee weken na de zomervakantie zullen wij dan bezig gaan met de eventuele wijzigingen, zodat de lesindeling zo snel mogelijk weer passend is. 

---

Recente activiteiten:

De afgelopen maanden hebben wij weer een aantal ritten door het Panbos gereden, met afgelopen zondag als afsluiting van dit seizoen de laatste bosrit voor half gevorderden. Daarnaast hebben ruiters mee kunnen doen aan o.a. dressuurwedstrijden, springles en theorielessen. Uiteraard kon ook dit jaar het Moederdag rijden niet ontbreken! Hieronder een kleine sfeerimpressie van een hele gezellige en geslaagde dag. De spannende estafette race werd gewonnen door Juni en Karin!

---

Agenda:

Ook na de vakantie zullen er weer activiteiten worden georganiseerd. De volgende activiteiten staan op de agenda:

• 10 september Bosrit voor gevorderden.

• 17 september Bosrit voor (half)gevorderden. (Overleg of je hierbij mee kan!)

• 24 september Theorieles voor kinderen en ouders: Diploma A + B.

• 1 oktober Duo dag: In tweetallen rijd je een pas de deux proefje en een estafette race!

• 17 + 19 oktober ponyhuren: Je eigen pony voor 1 dag!

• 8/10 + 29/10 + 12/11 + 26/11 springcursus: De cursus bestaat uit 4 springlessen, met in de laatste les een afsluitende wedstrijd. 

---

Wij hopen jullie met deze nieuwsbrief voldoende te hebben geïnformeerd, de volgende nieuwsbrief verschijnt begin juli! Vragen of opmerkingen? Spreek ons gerust aan!