Extra Nieuwsbrief Manege Groenesteyn     Corona Update 2

24 maart 2020

---

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen (scholingen), festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs waaronder ook onze manege open te stellen, staat nog tot en met 6 april. 

Dit houdt voor ons in dat er in ieder geval tot en met 6 april geen groeps- en privelessen zullen zijn. Ook zijn alle evenementen tot 1 juni (extra springlessen, bosritten, moederdagrijden en dressuurwedstrijden) AFGELAST.

---

Het NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat e.e.a. praktisch betekent, bijvoorbeeld voor sporten in buitenruimte zoals wij doen. Het zou dus zo kunnen zijn dat na 6 april maatregelen veranderen. Mocht dit ook op onze manege toepassing hebben, dan houden we jullie gelijk op de hoogte.

---

Ondertussen genieten onze paarden en pony's van een mini-vakantie en worden ze waar nodig door een kleine groep ruiters in vorm gehouden. We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor alle steunbetuigingen en aangeboden hulp, maar aangezien we voor ieders veiligheid zo min mogelijk mensen willen ontvangen op het terrein waarderen wij het zeer als jullie afstand tot de manege houden. Ook wij zitten momenteel in een moeilijke situatie en hopen op jullie begrip. Voor vragen of opmerkingen hierover kunnen jullie contact opnemen met Marc op 06-51303676.

 

---

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel!

Team Groenesteyn

Wij hopen jullie met deze nieuwsbrief voldoende te hebben ge├»nformeerd, de volgende nieuwsbrief verschijnt begin april! Vragen of opmerkingen? Spreek ons gerust aan!