Nieuwsbrief Manege Groenesteyn September '20

---

Nieuwtjes

Het afgelopen jaar is een beetje anders verlopen dan we allemaal hadden gehoopt. Door de corona crisis is de manege een tijd dicht geweest en hebben de pony's en paarden vakantie gevierd op de wei.

Gelukkig hebben we in de loop van het voorjaar wel weer wat activiteiten kunnen oppakken en hebben we wel onze zomerkampen kunnen organiseren. Ook hebben we daarbij een hele week extra kunnen inplannen. Alle kampen met als thema "Piratensteyn" zijn super succesvol verlopen dankzij al onze hulpjes en lieve ruiters. 

Tijdens de vakantie hebben we wel een kleine wisseling van de wacht gehad. Catootje is terug gegaan naar haar oude eigenaar omdat ze toch niet erg blij werd van het leven als manege paard, maar daarvoor zijn Peer en Uni in de plaats gekomen.

Uni is een 13 jarig KWPN gefokt paard die heel goed kan springen en dressuren. Met Karijn heeft hij al 1.20 gesprongen op de manege! Peer is een C pony uit Engeland die daar veel kampioenslinten in ontvangst heeft mogen nemen. Heb je ze nog niet gezien? Kom ze een keertje begroeten op stal!

Aanpassing Tarief

Door de (eerder al vermelde) sluiting tijdens de corona-crisis en stijgende kosten zijn wij helaas genoodzaakt vanaf 1 oktober onze tarieven aan te moeten passen. Hieronder de veranderingen in onze prijslijst:

 

Privéles Beginners     €27,50

Privéles Springen       €29,50

Privéles vast tijdstip    €29,50

10-rittenkaart tot 18jr  €180,00

Losse les tot 18jr         €23,00

10-rittenkaart student  €195,00

Losse les student        €24,50

10-rittenkaart volw.      €210,00

Losse les volw.            €25,00

 

Deze prijzen gaan dus per 1 oktober in. Alvast bedankt voor jullie begrip!

---

Agenda

Feestdagen en vakanties:

• In de herfstvakantie gaan alle lessen gewoon door. Als je hierbij niet aanwezig kan zijn, vergeet dan niet om je op tijd af te melden.

• We proberen waar het kan zoveel mogelijk activiteiten en evenementen volgens de RIVM richtlijnen weer vorm te geven. Houd de social media en site dus goed in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen!

• Op zaterdag 5 december gaan alle lessen tot 16.00 gewoon door. Kun je toch niet ivm sinterklaas? Meld je dan op tijd af, zodat we eventueel nog lessen kunnen samenvoegen!

• Tijdens de kerstvakantie zullen wij in verband met ponykampen en de feestdagen een aangepast lessenschema hanteren:

Alle oorspronkelijke lessen van maandag 21 december tot en met zondag 3 januari zullen komen te vervallen. Hiervoor in de plaats is het mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere lessen naar keuze, op het prikbord in de kantine. De gereden lessen zullen zoals gewoonlijk van de 10-rittenkaart worden afgestempeld. Als je niet kan komen rijden hoef je je niet af te melden en worden de lessen van je kaart doorgeschoven naar na de vakantie. Echter, als je je inschrijft en je komt vervolgens niet, zullen we deze les wel door moeten rekenen via de kaart, als dit niet 24 uur van te voren is afgezegd.

Activiteiten:

• 27 september FNRS dressuurwedstrijd

• 25 oktober FNRS dressuurwedtsrijd

• 20 en 22 oktober Ponyhuren in de herfstvakantie

• 22 november FNRS dressuurwedstrijd

• 19 december Pas de Deux

• 21 tot 23 december Winterkamp

•  28 tot 30 december Winterkamp

Ponykamp:

In de kerstvakantie organiseren wij dit jaar weer 2 wilde winterkampen! Dit jaar hebben we 3 dagen slaap kamp en 3 dagen wilde winterdagen-kamp. De inschrijving van de kampen zal plaatsvinden op zondag 3 november, via de e-mail, door vanaf 9.00 uur op zondag 3 november een mail te sturen naar activiteiten.groenesteyn@hotmail.com.

 21/12 t/m 23/12 kamp 1: Super wilde winterdagen:

Voor alle ruiters van manege groenesteyn. Je wordt iedere ochtend tussen 8.45 en 9.00 uur verwacht op de manege. Op maandag eindigt de dag om 16.00 uur, op dinsdag blijven jullie eten en hebben we een spetterende avond tot 21.00 uur en op woensdag sluiten wij het kamp om 16.00 uur weer af.  De kosten bedragen €145,- . Let op: we hebben maximaal 24 plaatsen, vol = vol!

28/12 t/m 30/12 kamp 1: Slaapkamp vanaf 11 jaar!

Voor iedereen vanaf 11 jaar tot 18 jaar met inachtneming van de maatregelen omtrent Corona. Onder voorbehoud start het kamp start op maandag 28/12 om 9.00 uur en eindigt woensdag 30/12 rond 15.00 uur. We slapen op de manege, en we doen een heleboel leuke activiteiten zoals dressuurles, zitles, springles, toiletteren en spellen met- en zonder paarden.De kosten bedragen €165,- . LET OP: Mocht het niet mogelijk zijn volgens  maatregelen van het RIVM op het tijdstip van het slaapkamp dit te organiseren zullen wij het programma aan te moeten passen naar dagkampen. We hebben maximaal 20 plaatsen, vol = vol!

---

Wij hopen jullie met deze nieuwsbrief voldoende te hebben geïnformeerd, de volgende nieuwsbrief verschijnt begin januari! Vragen of opmerkingen? Spreek ons gerust aan!